gallery/logo-los
gallery/cdl-klein

Borrel

High wine

Receptie/ Jubileum

Feest

U heeft nergens omkijken naar!

gallery/feestavond

Ontbijt

Lunch

Diner

Bbq

gallery/ontbijt
gallery/lunches
gallery/bbq7
gallery/jubileum
gallery/dinner6
gallery/borrel-2
gallery/buffet-1
gallery/highwinedef


U heeft de ruimte, wij verzorgen de rest. Vooraf komen we graag bij u kijken wat de mogelijkheden zijn van uw woonkamer, bedrijfsruimte of kantoor. Wij zijn met onze mogelijkheden op culinair, facilitair- en entertainment gebied in staat om een totaalpakket te leveren dat uw evenement tot een gegarandeerd succes maakt.
 
Wij verzorgen uw evenement op maat tot 150 personen. Heeft u zelf ideeën of speciale wensen? Dan bekijken wij graag samen met u de mogelijkheden. Bij u verzorgd, betekent dat wij bij u thuis of op kantoor aankomen en opbouwen op het tijdstip van uw keuze. We serveren onze amusehapjes, buffet en/of gerechten altijd op echte, mooie schalen en borden. Bij ons geen plastic wegwerpbestek; we gaan liever duurzaam te werk; echte vorken en messen die wij graag voor u afwassen. Onze wijnen worden zorgvuldig geselecteerd en uitgeschonken uit onze klimaatkast op de juiste temperatuur in mooie glazen.
 
Een buffet maken wij op locatie graag sfeervol voor u op met mooi mastiek; het oog wil tenslotte ook wat. Alles zodat u en uw gasten zorgelijk kunnen genieten.